Sposób przygotowania

Kotlety sojowe ugotować wg przepisu, odcedzić i przestudzić.
Jajka roztrzepać z solą i pieprzem.
Kotlety sojowe moczyć w jajku następnie panierować w bułce tartej i smażyć na oliwie na złoty kolor.
Podawać z surówką z pekińskiej kapusty lub innej i z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    nie jadłam jeszcze kotletów sojowych.....ale wyglądają bardzo zachęcająco!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    chodzą za mną już od dłuższego czasu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    fajnie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    robię takie same
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    też muszę je spróbować, bo to dla mnie zagadka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubię je, pamiętam zwłaszcza z czasów akademickich :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ładnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !