Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka na ciepło według Agi

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pekinka 1/2 sztuki
fasola czerwona z puszki
Kukurydza z Puszki
pieczarki 15 sztuk
kiełbasa podwawelska 30 dag
sól
przyprawa gyros

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka na ciepło według Agi

Pieczarki obieramy,trzemy na tartce na grubych oczkach,pekinkę szatkujemy,fasolę i kukurydzę odcedzamy.Kiełbaskę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni.Do garnka wkładamy kapustę,pieczarki i fasolę i kukurydzę,chwile smażymy na odrobinie oleju,potem dolewamy troszkę wody i dusimy.Doprawiamy do smaku sola,pieprzem i przyprawą gyros.Polecam.Pyszne jedzonko:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piotereq 28.02.2012 13:35
musi byc pyszne
agnieszka137 29.01.2012 22:32
ciekawy przepis, te? nie robi?am
Krystyna32 12.01.2012 09:16
super
Kuchareczekjeden 22.11.2011 19:55
fajny przepis
miszelka 05.11.2011 19:21
muszę wypróbować :)
Ania67 05.11.2011 09:19
Tak pekinki jeszcze nie robilam
joanna77 04.11.2011 20:10
super
Dorota59 04.11.2011 09:30
jaka pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak