Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy,trzemy na tartce na grubych oczkach,pekinkę szatkujemy,fasolę i kukurydzę odcedzamy.Kiełbaskę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni.Do garnka wkładamy kapustę,pieczarki i fasolę i kukurydzę,chwile smażymy na odrobinie oleju,potem dolewamy troszkę wody i dusimy.Doprawiamy do smaku sola,pieprzem i przyprawą gyros.Polecam.Pyszne jedzonko:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jaka pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Tak pekinki jeszcze nie robilam
  • 1
    original
    Opublikowano

    miszelka

    muszę wypróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawy przepis, te? nie robi?am
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    musi byc pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !