Sposób przygotowania

Mięso myjemy,kroimy w niewielką kostkę po czym doprawiamy przyprawą grill pikantny i mieszamy,smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Marchew trzemy bezpośrednio do garnka w którym będziemy gotować gulasz,wrzucamy dobrze przysmażone mięso i zalewamy wodą tak aby pokrywała woda mięso. Gotujemy do miękkości mięsa,przyprawiając jarzynką,papryką mieloną i przeciśniętym czosnkiem. Dodajemy kostkę do mięsa i sosów ,pokrojoną w kostkę paprykę,a pod koniec gotowania posiekaną zieloną pietruszkę. Zagęszczamy woda z mąką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo taki lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !