Sposób przygotowania

Olej, cukier, sól i skórkę z cytryny ubić, aż cukier się rozpuści.
Dodawać po jednym jajku nadal ubijając na puszystą masę.
Mąkę wymieszać z sodą i proszkiem do pieczenia i dodawać po jednej łyżce.
Na końcu dodać pokrojoną w kostkę czekoladę, pokrojone banany i posiekane orzechy.
Wszystko delikatnie wymieszać.
Ciasto przelać do wyłożonych papierem do pieczenia foremek keksowych.
Piec 50-60 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam takie ciasta
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wspaniale wygląda a już czuję zapach podczas pieczenia.Banany w cieście nadają smak i zapach godny królewskiego podniebienia.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale narobiłaś mi apetytu:):)
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !