Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek z cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula czerwona 2 szt.
sałata lodowa 1 szt.
ocet balsamiczny 2 łyżki
sól do smaku
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek z cebulą

Rzodkiewki umyć, odkroić ogonki, pokroić w cienkie plasterki. Cebulę pokroić w talarki. Sałatę lodową porwać na mniejsze cząstki. Warzywa wymieszać, dodać przyprawy, polać octem balsamicznym. Idealna jako dodatek do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

octo 03.11.2011 22:16
uwielbiam rzodkiewki i wszystkie potrawy z nich:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak