Składniki:
ciasta francuskiego świeżego (gotowe, ale może też być mrożone.które trzeba wcześniej rozmrozić) po 275g | 2 opk |
żółtego sera | 12 plastrów |
cienkich (twardych,dobrych) parówek | 12 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
sezam | do posypania |
ciasta francuskiego świeżego (gotowe, ale może też być mrożone.które trzeba wcześniej rozmrozić) po 275g | 2 opk |
żółtego sera | 12 plastrów |
cienkich (twardych,dobrych) parówek | 12 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
sezam | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: