Sposób przygotowania

Budyń przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, jednak używając mniej mleka. Studzimy.
Galaretkę rozpuszczamy w 400ml wrzątku. Studzimy.
Zimnym budyniem napełniamy babeczki.
Układamy na wierzchu owoce np na kształt twarzy, układając od góry połówki winogron na oczy, cząstki mandarynki i wisienkę czerwoną, potem plasterki kiwi, kawałki ananasa i brzoskwini.
Wierzch zalewamy niewielka ilością tężejącej galaretki.
Chłodzimy w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Apetyczne buźki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    Moje maleństwo \"chce takie buźki: :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    to bardzo miły komplement :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !