Sposób przygotowania

Masło mieszamy z pietruszką,dodajemy szalotkę i czosnek,mieszamy drewnianą łyżką aż uzyskamy gładką masę,przyprawiamy pieprzem,sokiem z cytryny,sosem tabasco,mieszamy wszystko razem aż składniki się połączą.Brytfannę smarujemy odrobiną masła czosnkowego wkładamy rybę przekrojoną na pół smarujemy ją z wierzchu masłem czosnkowym i dobrze przyprawiamy pieprzem.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 7 minut,następnie rybę odwracamy,smarujemy masłem czosnkowym i pieczemy następne 7 minut.Podajemy z ziemniakami i cebulą.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z pewnością pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pychotka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !