Sposób przygotowania

Myjemy ćwiartki /na kilogram przewaznie wchodza 4 sztuki/, zdejmujemy z nich skórę i kładziemy na dużej głębokiej patelni. Doprawiamy oregano, dużą ilościa curry i vegetą. Zalewamy wodą. Dusimy na małym gazie co najmniej godzinę, choć ja wolę by były bardzo mięciutkie więc duszę ok. 2 godzin. Tak gotowane ćwiartki zawierają małe ilości tłuszczu a są bardzo smaczne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    no apetycznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    musza byc smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    oo z curry to ja wprost uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !