Sposób przygotowania

Kapustę posiekać.Wetrzeć marchewkę. Cebulę pokroić w piórka.Kiełbasę pokroić w kostkę.Na patelni przysmażyć pokrojony w kostkę boczek.Dodać cebulę i kiełbasę i przesmażyć, dodać do kapusty wraz z przyprawami.Żeberko ugotować z kostką rosołową w 1/2 litra wody. Dodać do kapusty i gotować do miękkości na małym ogniu.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię taką kapuchę :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pyszności a nazwa rewelacja::)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Taki też dobry.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !