Sposób przygotowania

Mięso myjemy i wstawiamy na rosołek.Dodajemy bulion wołowy,marchewkę.Doprawiamy solą i pieprzem.Gdy mieso zmięknie,dodajemy koncentrat,zaprawiamy maka i smietaną.Mieso obieramy z kości i dodajemy do zupki.Podajemy z makaronem lub ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam pomidorową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa,raz w tygodniu mam zawsze pomidorową !
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepsza zupa to właśnie taka pomidorowa na żeberkach!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    jedna z moich ulubionych zup
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pomidorówka jest najlepsza!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    taką zupkę lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !