Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:

Wymyte filety doprawiamy solą i pieprzem obtaczamy w mące i smażymy w głębokim oleju.
Umyty i obrany kabaczek (wycinamy gniazdo nasienne) gotujemy przez 5 minut w gorącej i osolonej wodzie. Następnie odcedzamy go i wrzucamy do garnka. Pokrojoną popryke, pomidory cebule i pieczarki wrzucamy do kabaczka zalewamy minimalną ilością wody i dusimy ok 20 minut. Na koniec dodajemy koncentrat i ketchup wg uznania.
Usmażone filety układamy w naczyniu żaroodpornym , na wierzch dodajemy gotowe już warzywa zapiekamy razem w piekarniku nagrzanym do 220 c ok 10 min.
Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !