Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowe babeczki
na końcu dodajemy posiekaną czekoladę, mieszamy i wlewamy do foremek, pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni do suchego patyczka, po przestygnięciu posypujemy cukrem pudrem
mąka | 250 g |
cukier | 125 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 0,5 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
olej | 80 ml |
jogurt naturalny | 250 ml |
czekolada mleczna | 50 g |
kakao | 2 łyżki |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: