Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 główki
marchew 1 szt
jabłko 1 szt
sól
pieprz
cukier 1 łyżeczka
śmietana 100 ml
majonez 2 łyżki
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińska poszatkować.Marchew,cebulę i jabłko obrane ze skórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Dodać majonez i śmietanę.Do smaku doprawić cukrem,pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak