Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzoną rybą na kanapki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
ketchup 1 łyżka
purée ziemniaczane 2 łyżki
pieprz do smaku
flądra 1 wędzona

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzoną rybą na kanapki

Z ryby zdjąć skórę, obrać z ości, wrzucić do wysokiego naczynia. Dodać do niej majonez, ketchup, puree i pieprz. Wszystko dokładnie zmiksować blenderem. Pastą smarować kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Weronika_eM 10.11.2011 21:29
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak