Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić na plasterki, cebule w półplastry, paprykę w małe kawałki a pieczarki na ćwiartki. Cukinie kroić w półplastry, razem ze skórką. Wszystkie składniki podsmażyć na oleju. Ja smażę partiami. Wszystko włożyć do garnka, wsypać przyprawy, przecier pomidorowy rozmieszać z ok. 0,5 l wody i dolać do warzyw. Dusić pod przykryciem ok. 10-15 minut co pewien czas mieszając. Jeżeli ktoś lubi gęściejsze potrawy można dodać do przecieru pomidorowego i wody łyżkę mąki pszennej i z tym gotować.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zawsze jak robię to duży gar a i tak znika szybko :-)
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Moje chłopaki też lubią leczo.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anula1

    Uwqielbiam leczo,a Twoje jest pewnie przepyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Lubię leczo,pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !