Sposób przygotowania

Patisony obrać i pokroić na plastry o grubości 1 cm. a następnie na paski. posolić i pozostawić na sitku około 30 minut. Następnie roztrzepać jajka i obtaczać frytki w mące i jajku, Smażyć na gorącym oleju. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    muszą być pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis,muszę zrobić takie frytki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !