Sposób przygotowania

Mięso mielone płuczemy i wyciskamy. Dodajemy do niego wyciśniętą, namoczoną bułkę tRTĄ, JAJKA. DODAJEMY DROBNIUTKO POKROJONĄ CEBULKE I CZOSNEK, SÓL, PIEPRZ- WEDLE UZNANIA. WSZYTSKO ZE SOBĄ UGNIATAMY I FORMUJEMY KOTLECIKI. kOTLECIKI OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU Z OBYWU STRON NA RUMIANY KOLOR. kOTLETY MIELONE DLUŻEJ SIĘ SMAŻĄ NIŻ Z PIERSI KURCZAKA ITP.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    tu miało byc 2,5 dag , anie 25 dag bułki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    super sa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    the best!;
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne, pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !