Sposób przygotowania

Szpinak przebieramy i dokladnie płuczemy. Oliwę mieszamy z octem, doprawiamy do smaku miodem, solą i pieprzem, polewamy szpinak, dokładnie mieszamy. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry szpinak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    na surowo szpinaku nie jadłam, czasem troszkę wkroiłam do jakiejś sałatki, raczej dla koloru... na wiosnę, jak tylko wyrośnie młodziutki, wypróbuję :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja tez wypróbuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczność, lubię bardzo.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    super sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wyjątkowy!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto jeść szpinak od najmłodszych lat tylko czemu tego nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !