Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 250 g
cebula 1 sztuka
korniszon 5 sztuk
grzybki w occie 2 łyżki
natka pietruszki trochę
szczypiorek trochę
estragon trochę

Przepis i sposób przygotowania na: sos tatarski

Korniszony, cebulę, natkę, szczypiorek i etragon posiekać,wymieszać z majonezem. Kapary dołożyć w całości (grzybki posiekać), zamieszać.Podawać do wędlin i przekąsek rybnych na zimno

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak