Składniki:
włoszczyzna | 25 dag |
wieprzowina | 25 dag |
woda | 1.25 l |
żur | 0.25 l |
jaja | 5 sztuk |
biała kiełbasa | 25 dag |
biały ser | 25 dag |
śmietana | 10 dag |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
włoszczyzna | 25 dag |
wieprzowina | 25 dag |
woda | 1.25 l |
żur | 0.25 l |
jaja | 5 sztuk |
biała kiełbasa | 25 dag |
biały ser | 25 dag |
śmietana | 10 dag |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: