Sposób przygotowania

Boczek kroję w cienkie paseczki, cebulę w drobną kostkę i smażę skwareczki. Ziemniaki i marchewkę obieram,myję i kroję w kostkę.Bulionetkę rozpuszczam w 1l gorącej wody, zalewam warzywa i grzybki i gotuję z listkiem i zielem do miękkości.Następnie wlewam zakwas, jeszcze chwilkę gotuję, doprawiam podanymi pzyprawami.Dodaję skwareczki z cebulką, zagotowuję i... SMACZNEGO

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Spróbuj, warto!
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    zupa może i smaczna, ale z pewnością nie z tą spaloną na węgiel cebulą! oj, będzie leżała na wątrobie! a Pani już chyba ma ją w nienajlepszym stanie sądząc po Pani komentarzach w odpowiedzi na te otrzymane! podobno za agresję właśnie odpowiada chora wątroba!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !