Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa grochowa z pęczakiem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek 25 dag
włoszczyzna 25 dag
kość 20 dag
woda 1,5 l
pęczek 8 dag
słonina 4 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grochowa z pęczakiem

Groch i pęczek opłukać namoczyć w zimnej wodzie ugotować groch osobno ugotować pęczak sporządzić wywar z kości i warzyw Przetrzeć groch połączyć z przecedzonym wywarem dodać pęczak okraście słoniną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 13.11.2011 13:43
wow

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak