Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
cebula czerwona 1 szt
cytryna
jab łko 1 szt
oliwa
majonen
sól
pieprz
papryka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapusty pekińskiej kroimy w cienkie paski.

Papryki umyć i oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić na bardzo małe kawałeczki, podobnie pokroić obraną cebulę i obrane jabłka, które kropimy sokiem z cytryny.

Składniki mieszamy ze sobą, polewamy oliwą i dodajemy majonez oraz przyprawy do smaku, mieszamy dokładnie składniki. Podajemy schłodzona.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 04.11.2012 11:03
smaczna
jozefinach 27.11.2011 10:40
Wygląda pysznie.
kotlet 03.11.2011 18:16
do obiadu znakomita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak