Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Fasolę płuczemy, zalewamy na noc wodą. Na drugi dzień gotujemy w tej samej wodzie, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Ja również!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    To również jedna z moich ulubionych potraw:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszności !!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo lubię!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszności. Uwielbiam fasolkę po bretońsku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię a dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !