Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Do 2,2 litra przefiltrowanej, zimnej wody wkładamy golonkę. Zagotowujemy i odbieramy powstały szum. Solimy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    ależ smakowity:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przecierem pomidorowym kapuśniaku jeszcze nie robiłam. Koniecznie muszę wypróbować.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Gęsta ... I taka jak lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Apetyczny kapuśniak:) I ta golonka - super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !