Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Imbir obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy ocet balsamiczny, sos sojowy i miód, dokładnie mieszamy. Chilli płuczemy, kroimy w drobniutką kostkę, dodajemy wraz z ziarenkami do reszty składników, dosypujemy kurkumę i dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    piersi kacze zawsze smażyłem, upiec tez kiedyś muszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Polecam, bo są pyszne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Oj zjadłabym takie
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pyszne mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    rewelacyjne mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    super 1

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !