Sposób przygotowania

Mozarelle wyjąć z opakowania. Póki jest wilgotna obsypujemy ja płatkami migdałów, smażymy z każdej strony na odrobinie oliwy do zarumienienia migdałów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Trzeba by zrobić i spróbowac.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ja również chętnie spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    intrygująca nowość :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    myślę, że warto spróbować z żurawinowym sosem
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawy przepis:O

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !