Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Granita jabłkowa.

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 4 sztuki
cukier 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Granita jabłkowa.

Jabłka obrać, za pomocą sokowirówki uzyskać z nich sok. Dosłodzić do smaku, można tez dodać sok z cytryny. Przelać do pojemnika do zamrażania, mieszać co 2 godziny. Przed podaniem jeszcze zmikrować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zdeba 07.01.2013 22:53
jakbym miala sokowirowke... ale zapewne pyszne to :)
bami 27.05.2012 12:36
To może być dobre :)
kupiska 17.04.2012 14:27
fajny deser...
Dorota37 08.04.2012 21:46
ciekawy przepis
malcik111 09.12.2011 11:15
wow, jeszcze nie znałam takiej nazwy::)
zdzislawa2 03.12.2011 13:40
ekstra
calliope 03.12.2011 13:12
pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak