Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z czerwonej fasoli i jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
ser żółty 15 dkg.
cebula
jajko 3 szt.
majonez 3 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z czerwonej fasoli i jajka

jajka ugotować na twardo obrać pokroić w kostkę,ser i cebulę także pokroić w kostkę,fasolę opłukać i osączyć na sitku,wszystkie składniki połączyć ze sobą dodać zioła prowansalskie i majonez następnie dokładnie wymieszać udekorować jajkiem i wstawić do lodówki do schłodzenia na min.2godz.najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 01.01.2013 01:14
Dla mnie super
Motorek 03.11.2011 09:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak