Sposób przygotowania

Wsyp maliny na durszlak i umyj pod bieżącą wodą. Pozostaw na durszlaku aby obciekły. Potem przesyp do misy miksera dodaj miód i sok z cytryny i miksuj na papkę. Następnie przełóż papkę do pudełka i włóż do zamrażalki na 2 godziny. Po dwóch godzinach jeszcze raz zmiksuj i jeszcze raz włóż do zamrażalki na 2 godziny. Później przełóż do miseczek i ozdób malinami i listkami melisy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    na pewno pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uuu pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uuu pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !