Sposób przygotowania

Zagniatamy wszystko oprócz maku i wsadzamy na godzine do lodówki. Następnie ciasto dzielimy na pół jedna czesc rozwałkowujemy i kladziemy na blache wyłożoną wcześniej papierem do pieczenia. Na ciasto wykladamy puszke gotowego maku i przykrywamy druga czescią ciasta. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 40-45 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    Niestety wkradł się tu mały błąd którego nie mogę już edytować. Wyżej podany przepis to oczywiście jest na makowiec :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    niezły
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    dobry mak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Makowiec jest pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    wlasnie tak patrzyłam, że zamiast jabłek widze mak;d
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    jabłecznik bez jabłek ale za to z makiem:-) to jest własnie wada tej strony, że nie mozna edytować przepisów w dowolnym momencie... Przepis oczywiście na plus. Pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !