Sposób przygotowania

Patelnię spryskujemy oliwą i podgrzewamy.
Jajka po kolei wbijamy do miseczki sprawdzając ich świeżość a potem wlewamy na patelnię.
Oprószamy solą, pieprzem i majerankiem.
Na wierzchu rozrzucamy tofu pokrojone w kostkę.
Przykrywamy przykrywka i smażymy az jajka sie zetną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    sambolera

    Ale fantazyjnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    na takie wykorzystanie tofu jeszcze nie wpadłam, super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !