Sposób przygotowania

Gruszki obrać i przekroić na pół. Wydrążyć gniazda nasienne.
Zagotować wodę z cukrem waniliowym, brązowym cukrem, skórkami z cytryny i pomarańczy. Zmniejszyć ogień i gotować przez 5 minut.
Dodać gruszki i gotować pod przykryciem przez ok 20 minut, aż gruszki będą miękkie.
Sok jabłkowy podgrzać, dodać do niego truskawki z wiśniami oraz startą skórkę z pomarańczy.
Na talerzu ułożyć gruszki, na każdą połówkę wyłożyć podgrzane owoce i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    cudne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszne, zasługują na plusik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !