Sposób przygotowania

pieczarki trzemy na grubych oczkach i dusimy na margarynie z cebulką doprawiając do smaku solą i pieprzem , gdy beda gotowe studzimy i robimy małe pierożki z ciasta francuskiego , pieczemy w piekarniku w 200 st ok 25 min , podajmy z barszczem

Komentarze

  • 11
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ale lepiej je podać nie w barszczu bo się szybko rozmaczają
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    np, podac na talerzu i do picia dać barszczyk w szkalnce
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    np, podac na talerzu i do picia dać barszczyk w szkalnce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    mój narzeczony uwielbia barszczyk byłby zachwycony:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    z ciasta francuskiego nie robiłam nigdy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !