Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MUSLI W GALARETCE

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biała czekolada 2 tabliczki
margaryna 5 dag
płatki migdałowe
musli 1 szklanka
herbatniki 1 paczka
cukier 3 łyżki
galaretka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: MUSLI W GALARETCE

Płatki migdałowe i herbatniki kruszymy mieszamy z musli.Margarynę roztopić w rondlu dodać cukier połamane kawałki czekolady rozpuścić.wsypać musli z dodatkami dokładnie wymieszać.Galaretkę rozpuścić w pól litra wody,przestudzić.Zalać musli ,odstawić by galaretka całkiem stężała.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 22.02.2012 09:28
fajna odmiana dla musli
SyMiki 28.12.2011 17:52
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak