Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lasagne z kiszoną kapustą

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron do lasagne
marchew 1
cebula 1
sos do lasagne 1
mięso mielone
ser żółty
mleko
kapusta kiszona 1 mały słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne z kiszoną kapustą

Kapustę kiszoną ugotować razem z marchewką w wodzie z małą ilością mleka. Mięso z cebulą podpiec.Sos rozmieszać w wodzie z małą ilością mleka i wlać do mięsa. Zagotować razem z kostkami żółtego sera(połową sera).Kapestę odcedzić i wlać do niej mięso z sosem. Gotować 1 minutę.Wlać trochę sosu do naczynia żaroodpornego i poukładać makaron i znów sos i makaron i sos. Posypać startym żółtym serem. Piec 30 minut w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 05.01.2012 10:23
apetyczne
adam1f 03.12.2011 00:48
dobre
Elżbieta17 22.11.2011 11:15
smaczny obiadek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak