Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz czosnkowy

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina bez kości 1 kg
sól
mąka
Czosnek suszony Prymat
olej do smażenia
cebula biała 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz czosnkowy

Po umyciu mięsa kroimy je w kostkę /taką większą/. Solimy mięso, obtaczamy kawałki w mące i podsmażamy na patelni na oleju. Potem posypujemy sporą ilościa czosnku i oregano i dusimy w garnuszku na wolnym ogniu podlewając ciągle wodą aż kawałki będą mięciutkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 11.09.2011 18:50
super,napewno smaczny
pipi765 08.03.2011 10:54
mmm pysznie wygląda
stokrotka 28.01.2011 16:27
ach aż chce się sprubować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak