Sposób przygotowania

Pekińską płuczemy, siekamy. Marchew i jabłko obieramy i płuczemy, a na koniec ścieramy na tarce na dużych oczkach. Dodajemy smietanę oraz przyprawy. Wszystko dokladnie mieszamy. Dodajemy do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja dodaję łyżkę majonezu ma lepszy smak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taką,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakuje mi ta surówka..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pysznie, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !