Sposób przygotowania

seler naciowy umyć podzielić na łodygi,papryki pokroić w paski.
warzywa schłodzić.Ser żółty zetrzeć na tarce,czosnek przecisnąć przez praskę.koperek posiekać.Rybę utrzeć na krem z twarogiem,serem żółtym i jogurtem.
Dodać czosnek,koperek,sok z cytryny i koncentrat pomidorowy.Doprawić mielona papryką,solą,pieprzem.Odstawić na 30min do lodówki.
Przed podaniem posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Czasami zostaje mi za dużo wędzonej ryby, fajny sposób by znudzonym domownikom zmienić smak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !