Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina po domowemu z nadzieniem

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 1 kg
żółty ser 20 dag
szynka gotowana 20 dag
jajko 3 sztuka
mąka 1/2 szklanka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina po domowemu z nadzieniem

kroimy mięso jak na kotlety i rozbijamy. Na każdym kotleciku kładziemy plasterek szynki i plasterek sera /ser może być ostrzejszy/. Składamy mięsko na pół. Obtaczamy w mące, potem w jajku a na końcu w bułce tartej. Smażymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 21.11.2011 08:25
super
pipi765 24.09.2010 18:51
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak