Sposób przygotowania

W rondelku ze stali nierdzewnej na małym ogniu podgrzewamy: mleko, masło i kakao do momentu aż masa zgęstnieje. Lekko studzimy i dodajemy pokruszone biszkopty. wykładamy do natłuszczonej formy i pozostawiamy do ostygnięcia. Gdy masa będzie twarda kroimy na dowolne kawałki.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mnam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mmmm super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    smak z dzieciństwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Michał G

    Bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !