Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z ryby wędzonej, jajek i sera żółtego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
majonez do smaku
ser gouda 100 gram (tarty)
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z ryby wędzonej, jajek i sera żółtego

Mięso z makreli zmielić, dodać ser żółty tarty i jajka również starte, wymieszać razem, dodać majonez tak by pasta nie była za gęsta. Można doprawić solą i pieprzem, ale to już według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 13.12.2012 11:20
wyśmienita
Urszula5 19.05.2012 22:09
lubie takie pasty
iknbozka 12.04.2012 10:11
pycha
kupiska 18.03.2012 17:27
na śniadanie,czy kolację na kanapki wyśmienita,ja jeszcze dodałabym trochę papryki pikantnej...:)
Renata22 15.02.2012 18:22
bardzo lubię takie pasty
Joanna108
Joanna108 09.02.2012 11:41
pyszotka
dorotka0000025 03.02.2012 15:28
super
jasiek 22.01.2012 23:32
muszę skosztować:)
Chojłówna 27.12.2011 15:31
wypróbuję
Mariusz10 12.12.2011 16:49
super
iknkirke 09.12.2011 15:44
super
Lidia6 28.11.2011 09:47
pycha
calliope 24.11.2011 12:51
uwielbiam ta pastę :)
MAR3STA 06.11.2011 22:00
mam smaka na takie śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak