Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Baton a la bounty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała czekolada 2 tabliczki
masło 4 łyżki
cukier puder 2 łyżki
śmietanka 1 łyżka
wiórki kokosowe 10 dag
czekolada deserowa 1 tabliczka

Przepis i sposób przygotowania na: Baton a la bounty

Masło i połamaną na kawałki białą czekoladę stopić.Dodać cukier,śmietankę i wiórki kokosowe,wymieszać.dy masa lekko przestygnie,uformować batoniki,i posypać Startą na wiórki czekoladą deserową.Można taż posypać posiekanymi orzechami lub migałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 02.11.2011 13:21
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak