Sposób przygotowania

Porcję gotujemy w 3-4 litrach wody , po około pół godziny dodajemy obraną i umytą włoszczyznę. Dodajemy przyprawę i kostkę. Gotujemy aż warzywa będą miękkie i wyjmujemy je(można wykorzystać do sałatki). Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu , dodać przecier i podgrzewać 5 minut na małym ogniu. Dodajemy do zupy z łodygą kopru i gotujemy jeszcze przez chwilę. Zaprawiamy śmietaną i podajemy z makaronem \"rurki\". SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    mój ulubiony makaron do pomidorowej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    moja ulubiona:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    moja ulubiona zupa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ale pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    pomidorowa jak z dziecięcych lat :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !