Składniki:
porcja rosołowa | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
łodyga kopru | 1 szt |
kostka drobiowa | 1 szt |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
śmietana 12% | 2-3 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 1/2 szklanka |
włoszczyzna | 1 z kapustą |
porcja rosołowa | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
łodyga kopru | 1 szt |
kostka drobiowa | 1 szt |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
śmietana 12% | 2-3 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 1/2 szklanka |
włoszczyzna | 1 z kapustą |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: