Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    lubię domowy rosół, ale gotuję go zdecydowanie dłużej- 4-5 h i warzywa dodaję dopiero 30 minut przed końcem :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie napisałaś do jakiej wody, gorącej i zimnej, wkładasz składniki. Też gotuję rosół zdecydowanie dłużej, cebulę przypiekam a u Ciebie widzę ją w garnku a w składnikach już nie..... I jakoś nie wyobrażam sobie podania rosołu ze świderkami - ale każdy podaje jak chce.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    przejs

    Poprawiłam przepis troszeczkę, bo faktycznie napisałam tak,jakbym w godzinę ugotowała rosół. Dzięki za uwagi.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moja ulubiona zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !