Sposób przygotowania

Dziesięć plastrów salami układamy na półmisku. Na każdym kładziemy grubszy od salami plaster obranego ogórka i przykrywamy drugim plastrem salami. Kładziemy na każdym kopczyk majonezu oliwkę i łączymy wykałaczką. Dekorujemy koperkiem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię takie przekąski
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pomysl na przyjecie
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    z salami jeszcze nie próbowałam robić koreczków, spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.dobre,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !