Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby 30 dag
jajko 6 szt
smalec 5 dag
cebula 1 szt
śmietana 3 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z grzybami

Grzyby pokroić w paseczki. Na smalcu podsmażyć drobno posiekana cebulę, dodać grzyby , usmażyć. Podprawić śmietaną, posolić i popieprzyć, a następnie wlać do nich roztrzepane jajka, wymieszać, chwilę podsmażyć. Gotowa jajecznicę można posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 19.05.2013 08:16
Chętnie bym spróbował :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak