Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placuszki koperkowo-dyniowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dynia 80 dag
jajko
mąka
koperek świeży
cukier
sól
Cynamon mielony Prymat
śmietana 100 ml
olej
mięta

Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki koperkowo-dyniowe

Dynię zetrzeć na tarce o dużych oczkach,miętę obrać.
Dodać jajka,mąkę,2-3yzki cukru.koperek.Masę starannie wymieszać.Usmażyć plaski udekorować miętą posypać cukrem.Podawać z dodatkiem śmietany

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia31 28.03.2012 19:03
podoba mi się
Wiesława1 27.12.2011 21:00
super
aga130982 16.12.2011 09:23
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak